+1-800-997-1228
EB-5 Visum Blog

Amerikaanse Huis van Afgevaardigden akkoord met drie jaar verlenging van EB-5 Regionale Centra Pilot-programma

Kate Kalmykov

Vandaag besloot het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met 412 stemmen voor en 3 stemmen tegen een driejarige herautorisatie van het EB-5 Regionale Centra Pilot Programma door te laten gaan.&nsp; S. 3245 voldoet voor een uitbreiding van het regionale centra programma tot 30 September 2015.  Verwacht wordt dat President Obama de maatregel later deze week zal bekrachtigen.  Leden van het congres van allebei de kanten kwamen samen om deze belangrijke wetgeving door te voeren.  Belangrijk in het debat was Voorzitter van de Huis van Justitie comité Lamar Smith (R-TX) die sprak bij het EB5investors.com Eerste Jaarlijkse South California Conferentie gehouden op 30 juli in Newport Beach. 

Op de conferentie maakte voorzitter Smith publiekelijk zijn steun kenbaar voor dit programma dat niet alleen banen creëert in de VS en buitenlandse directe investering in het land aantrekt maar ook het unieke vermogen heeft om de beste en slimste zakenmensen van de VS aan te trekken.  Vandaag citeerde de voorzitter statistieken gerelateerd aan het aantal banen dat het programma reeds heeft voortgebracht terwijl hij zijn steun voor het programma onder woorden bracht.  Ook van groot belang in het debat waren vooraanstaand subcomitélid Zoe Lofgren (D-CA), afgevaardigde Rick Larsen (D-WA) and afgevaardigde Peter Welch (D-VT).

EB-5 kenners zijn vol lof over het besluit van het Huis van Afgevaardigden om het programma te herautoriseren.

"Het Huis van Afgevaardigden van de V.S. Heeft een belangrijke stap genomen door bijna unaniem overeenstemming te tonen over een programma dat banen creëert in de V.S., miljarden dollars aan buitenlandse directe investeringen het land in brengt en de besten en slimsten aantrekt om in de V.S. te gaan wonen," bevestigd EB-5 immigratie advocaat Kate Kalmykov.

Voorzitter van EB5Investors.com Ali Jahangiri merkte daarnaast op hoe cruciaal de reautorisatie zal zijn voor de economische groei van de Verenigde Staten temidden van de Grote Recessie.

“Het feit dat de reautorisatie door het Huis van Afgevaardigden met zo’n overweldigende meerderheid is aangenomen maakt duidelijk hoe cruciaal het EB-5 Regionale Centra Pilot Programma is voor de economische vooruitgang van ons land gedurende deze financieel onzekere tijden,” aldus Jahangiri.

EB5investors.com juicht het Huis van Afgevaardigden toe om de steun van dit belangrijke bannencreërende programma. Voor meer informatie over het EB-5 programma, bel 1.800.997.1228.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.