+1-800-997-1228

EB-5 Conferenties

2017 San Francisco
EB-5 & Investment Immigration Convention
(EB-5 & Investering Immigratie Conferentie)
27 en 28 juli, 2017
Westin St. Francis
San Francisco, CA

EB5 Investors Magazine kondigt met genoegen aan dat onze 15de EB-5 conferentie zal plaatsvinden in het Westin St. Francis, in de prachtige stad San Francisco in Californië. Op 27 en 28 juli brengen wij top migratiebureaus uit de hele wereld, advocaten gespecialiseerd in vreemdelingenrecht, professionals uit de EB-5 industrie, regionale centra en ontwikkelaars samen tijdens de 2017 San Francisco EB-5 & Investment Immigration Convention.

De conventie zal educatieve panels aanbieden, geleid door ervaren EB-5 professionals, met onder meer een speciale due diligence-workshop voor migratie-agenten en speciale gastsprekers uit de politiek. Tijdens de EB-5 conferentie in Las Vegas van afgelopen januari bracht EB5 Investors Magazine meer dan duizend van de meest actieve EB-5 advocaten en EB-5 projecteigenaars bij elkaar, tezamen met VIP hoofdsprekers Senator Jeff Flake en Congreslid Jared Polis, wat tot het meest geslaagde US EB-5 evenement in
de geschiedenis van het programma heeft geleid.

Wij nodigen iedereen uit die vakkundig geïnformeerd wil worden over het EB-5 programma en die zijn/haar zichtbaarheid in de industrie wil vergroten om de 2017 San Francisco EB-5 & Investment Immigration Convention bij te wonen. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier onder één dak makkelijk netwerken en nieuwe ontwikkelingen in EB-5-industrie bespreken. In een stad die staat voor succesvolle cross-culturele partnerships kunnen de deelnemers aan deze EB-5 conventie kennis opdoen, hun bedrijven onder de aandacht brengen, en aansluiting zoeken met de beleidsmakers van de EB-5 industrie. Indien u vragen heeft over sponsoring en openingen voor sprekers, verzoeken wij u vandaag contact op te nemen met ons team op info@eb5investors.com.


Wie gaan de 2017 San Francisco EB-5 & Investment Immigration

 • Convention bijwonen?
 • VIP-vertegenwoordigers van migratiebureas uit de hele wereld
 • Toonaangevende vreemdelingenrecht-advocaten en -dienstverleners
 • Vastgoedontwikkelaars
 • Regionale centra/ EB-5 projecteigenaren
 • Vermogensbeheerders
 • Belanghebbenden bij het EB-5 programma

 

Waarom zou ik deelnemen?

 • Om toegang te krijgen tot de beleidsmakers en advocaten van de EB-5 industrie.
 • Om updates te krijgen over wetgevingen betreffende het EB-5 programma.
 • Om kennis op te doen via algemene of gespecialiseerde educatieve panels.
 • Om ontwikkelaars en directeuren van regionale centra te ontmoeten en presentaties van EB-5 projecten te zien.


Om dit privé-evenement bij te wonen verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@eb5investors.com.

 

Verbeter uw EB-5 netwerk

EB5 Investors Magazine evenementen zijn bedoeld om samenwerking te bevorderen in de EB-5-industrie.


We hebben een sterk netwerk van internationale deelnemers opgebouwd als gevolg van onze conferenties in 2017 in Vietnam en Peking, in combinatie met onze evenementen uit voorgaande jaren in Shenzhen, Guangzhou en Shanghai.


Onze voorgaande hoofdsprekers waren onder meer Amerikaanse Senator Rand Paul (R-KY) en de Amerikaanse Afgevaardigden Bob Goodlatte (R-VA), Will Hurd (R-TX), Darrell Issa (R-CA), Hakeem Jeffries (D-NY), Jared Polis (D-CO), Dana Rohrabacher (R-CA), Ed Royce (R-CA) en Lamar Smith (R-TX).

 

Locatie


The Westin St. Francis, San Francisco, op Union Square

335 Powell Street. San Francisco, CA 94102


EB5 Investors Magazine heeft een speciale prijs afgesproken met het Westin St. Francis, waar u een kamer met korting kan boeken tot 10 juli. * Om nu te boeken en voor de groepskorting in aanmerking te komen kunt u de volgende directe link naar groepsreserveringen gebruiken: https://www.starwoodmeeting.com/Book/Summer

Verwijs tijdens de boeking naar de “2017 San Francisco EB-5 & Investment Immigration Convention”, gepland vanaf 27 tot en met 28 juli.

* Gereduceerd tarief beschikbaar zolang de voorraad strekt * 

Disclaimer: Evenementen en conferenties georganiseerd door EB5Investors.com zijn openbaar en mogen worden bijgewoond door iedereen, woonachtig in de Verenigde Staten of in andere landen, die geïnteresseerd is in EB-5 investeringsmogelijkheden. Deelnemers, exposanten en sprekers die onze evenementen en conferenties bijwonen moeten hun eigen juridisch adviseur raadplegen over de naleving van de effectenwetgeving met betrekking tot alle lopende of geplande aanbiedingen van effecten. EB5investors.com geeft geen juridisch advies met betrekking tot de naleving van de effectenwetgeving door de deelnemers, exposanten en sprekers op zijn conferenties en evenementen.

________________________________________________________________