+1-800-997-1228
Mappen

Migratie Agenten

EB-5 advocaten zijn een integraal onderdeel van het EB-5 Immigranten Investeerders Programma. EB-5 advocaten werken regelmatig met EB-5 visumaanvragers, EB-5 projecten en regionale centra om er zeker van te zijn dat alle eisen van de United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) ingewilligd worden. Immigratie procureurs helpen deelnemers van het EB-5 programma om alle benodigde documentatie gereed te maken en op te sturen naar de USCIS en naar andere agentschappen die een rol hebben binnen het EB-5 programma.

Om een goedgekeurde visumaanvraag te verkrijgen kan het dringend noodzakelijk zijn voor deelnemers van het EB-5 programma om te werken met een immigratie advocaat die ervaring heeft met USCIS. Immigratie procureurs hebben normaal gesproken hun handen vol met aanvragers binnen iedere fase van het EB-5 proces. Het is dan ook van groot belang voor EB-5 aanvragers een gekwalificeerde advocaat te vinden met wie ze goed overweg kunnen.

Blader door onze lijst met EB-5 advocaten hieronder. We plaatsen alleen EB-5 advocaten die ervaring uit de eerste hand hebben met het EB-5 visumprogramma. Veel van onze immigratie advocaten werken voor advocatenkantoren met personeel geschoold in diverse talen, wat het EB-5 proces gemakkelijker maakt voor buitenlandse deelnemers. Vind vandaag nog de EB-5 advocaten die u nodig heeft.

Zoek naar een EB-5 Professioneel