+1-800-997-1228

Kate Kalmykov is één van de meest gekende en gerespecteerde immigratieadvocaten in de EB-5 visumgemeenschap. Hoewel ze ook cliënten vertegenwoordigt die door een reeks van niet-immigratie en op werkgelegenheid gebaseerde visa-zaken gaan, besteed Kate veel van haar praktijk aan EB-5 immigratie. Met bijna een decennium aan EB-5 immigratie ervaring werkt Kate routinematig met immigrant investeerders, Regionale Centra, projectontwikkelaars, bedrijfsadvocaten, privé investeringsbedrijven en anderen die betrokken zijn bij het EB-5 visumprogramma. Deze sectoriële contacten, samen met haar immense rijkdom aan EB-5 kennis, maakt Kate echt tot een deskundige en dit is dan ook het onderscheid met andere EB-5 immigratieadvocaten.

Kate adviseert regelmatig cliënten in alle stadia van het EB-5 immigrant investeringsprogramma. Het gaat hierbij om het begeleiden van EB-5 visumaspiranten door alle benodigde stadia voor het verkrijgen van hun groene kaart. Ze adviseert EB-5 visumaanvragers i.v.m. investeringen en helpt bij het oplossen van eventuele problemen rond de I-829 aanvraag Verwijderen van Voorwaarden. Kate helpt ook routinematig regionale EB-5 Regionale Centra. Ze helpt Regionale Centra bij het handhaven van de USCIS naleving, problemen bij het verwijderen van voorwaarden, het voorbereiden van deponeringen, het aannemen van bestaande projecten en hulp bij het toezicht tijdens de oprichting van nieuwe Regionale Centra. Kate's doel is het zoveel mogelijk stroomlijnen van het EB-5 programma zodat EB-5 toepassingsprocessen minder belastend zijn voor haar klanten.

Kate studeerde rechten en internationale betrekkingen. Ze behaalde haar Bachelor's Degree in International Studies, magna cum laude, aan de American University. Daarna behaalde ze zowel haar Master's Degree in International Affairs en haar Juris Doctor van de American University. Kate heeft een vloeiende kennis van het Engels en Russisch en dit helpt haar enorm bij de vertegenwoordiging van internationale klanten. Na haar studie werd Kate toegelaten tot de rechtspraktijk in New Jersey, New York. Ze werd ze aangesteld door de US District Court voor het District van New Jersey.

Kate is zeer actief in de immigratiewet gemeenschap. Ze is een lid van de American Bar Association en was voorzitter van de Zetel voor de Administratieve Immigratie Commissie, ze was Vicevoorzitter van de Zetel voor het Internationale Immigratierecht en de Naturalisatie Subcommissie, ze was Commissie Programmavoorzitter van de Zetel voor Immigratiegeschillen. Kate is ook een actief lid van de Amerikaanse Immigration Lawyers Association (Immigratiea Advocaten Vereniging) waar ze een comité voorzitter was in 2008. Kate was ook een lid van het Comité van de International Medical Graduate Taskforce en de New York United States Citizenship and Immigration Services’ District Director Liaison Committee van 2009 tot 2011. Kate staat collega-advocaten bij door regelmatig te spreken op nationale immigratieconferenties en seminaries. Ze is auteur van talrijke immigratie wetsartikelen en heeft een blog over het EB-5 visa programma.

Antwoorden Antwoorden

Geverifieerde EB-5 Investeerders

Zo van November 4, 2015
  • EB5Investors.com heeft geen strafblad gevonden op BeenVerified.com
  • Actief lid van de orde van advocaten met een goede reputatie

EB-5 Investeerders Tijdschrift en Artikelen