+1-800-997-1228
EB-5 FORMULIEREN

De DS-230 Aanvraag

Samenvatting DS-230 aanvraag

Form DS-230

  • Verleent een Immigratievisum zodat een investeerder en de van hem afhankelijke personen reeds beschikken over een voorwaardelijk permanent verblijfsstatuut bij hun binnenkomst in de Verenigde Staten
  • Ingediend door EB-5 aanvragers bij het Amerikaanse consulaat of de ambassade in het buitenland
  • Kan worden ingediend door een immigratieadvocaat
  • Vereist een interview op een Amerikaans consulaat of ambassade
  • Link naar het formulier op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS

 

Wat is de DS-230 aanvraag?

EB-5 visumaanvragers die zich nog niet in de Verenigde Staten bevinden op het moment van goedkeuring van hun I-526 aanvraag, of Immigratieaanvraag door een Buitenlandse Ondernemer, moeten de DS-230 aanvraag indienen voor het bekomen van een voorwaardelijke permanente verblijfsvergunning tijdens de derde stap van de EB-5 visumprocedure. Bent u een EB-5 investeerder en verblijft u reeds in de Verenigde Staten, bekijk dan onze pagina over formulier I-485, de aanvraag tot het bekomen van een permanente verblijfsvergunning.

De DS-230 aanvraag wordt ingediend door EB-5 investeerders bij een buitenlands Amerikaans consulaat of ambassade. De voorwaardelijke permanente verblijfsvergunning die EB-5 investeerders bekomen na de goedkeuring van hun DS-230 aanvraag laat hen en de van hen afhankelijke personen toe te verhuizen naar de Verenigde Staten. Een EB-5 immigratieadvocaat kan u helpen bij de indiening van uw DS-230 dossier.

Visumaanvragers verstrekken biografische informatie in hun DS-230 aanvraag. Het eerste deel van de aanvraag wordt ingevuld en ingediend door de aanvrager zelf, terwijl het tweede deel van de aanvraag ingevuld wordt in het bijzijn van een consulaire beambte in een Amerikaans consulaat of ambassade. Deel I van de DS-230 aanvraag bundelt standaard biografische informatie. Aanvragers dienen ook een overzicht te geven van al hun voorgaande woonplaatsen, hun tewerkstellingsgeschiedenis gedurende de laatste 10 jaar en militaire dienstgegevens.

Deel II van de DS-230 aanvraag wordt ingevuld tijdens een aanvraaginterview op de Amerikaanse ambassade of het consulaat. Dit gedeelte van de aanvraag wordt ingevuld met de hulp van een consulaire beambte. De aanvrager kan gevraagd worden bepaalde documenten mee te brengen naar het DS-230 interview, zoals huwelijkscertificaten, geboortecertificaten en paspoorten. De aanvraag wordt ingevuld en ondertekend na het beëindigen van het interview. Afzonderlijke DS-230 aanvragen moeten worden ingediend voor elk gezinslid dat de EB-5 investeerder zal vergezellen naar de Verenigde Staten om er permanente inwoner te worden.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.