+1-800-997-1228
EB5 Investors

Krijg nu hulp!

Welkom bij EB5Investors.com, uw beste bron voor informatie over het EB-5 Visum en EB-5 professionals. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over het EB-5-programma, dan hebben we heel wat middelen die u kunnen helpen de informatie te vinden die u nodig hebt.

De Verenigde Staten creëerde het EB-5 visumprogramma in 1990 om de Amerikaanse economie te stimuleren. Buitenlandse investeerders worden uitgenodigd te investeren in projecten die arbeidsplaatsen creëren binnen de Verenigde Staten. In ruil hiervoor krijgen deze beleggers permanent staatsburgerschap in de Verenigde Staten voor zichzelf, hun echtgen(o)ot(e) en al hun kinderen onder de 21 jaar. Als u gewoon meer wilt te weten komen over het EB-5 visumprogramma, raadpleeg dan onze informatieve pagina’s. Start met de EB-5 basisprincipes pagina's, waar u een overzicht vindt van het EB-5 proces.

Terwijl u EB-5 leert kennen, hebt u mogelijks enkele specifieke vragen waarop u geen antwoord kan vinden. Met trots bieden wij u de mogelijkheid om volledig gratis en anoniem vragen te stellen. Bezoek onze Stel een EB-5 vraag pagina, en zend ons uw vraag. Ons netwerk van EB-5 professionelen zal uw vragen beantwoorden en we zullen deze hier op de website plaatsen. Wij zullen u op de hoogte houden wanneer nieuwe antwoorden worden gegeven zodat u ze zeker allemaal kunt lezen.

Als u er klaar voor bent om met iemand te spreken over een EB-5 visum, dan staan we klaar om u te helpen. U kunt ons op elk moment bellen op (800) 997-1228 en we zullen helpen uw geschiktheid te beoordelen om deel te nemen aan het EB-5 programma voor algemene immigratie doeleinden. U kunt ook het formulier hieronder invullen om te beginnen met de raadpleging van uw EB-5 Visum geschiktheidsvereisten.

EB-5 Visum Verkiesbaarheid Evaluatie

Vul de vereiste velden hieronder in om te beginnen met uw evaluatie.

Agree of our term of service

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.