+1-800-997-1228
qa

Kan gegarandeerd worden dat EB-5 investeerders iets terugkrijgen voor hun investering?

Is er een gegarandeerde tegenprestatie of rente die EB-5 investeerders zullen krijgen voor hun investering? Wat gebeurt er als er een garantie is en de investering gaat verloren?

Antwoorden

 • Avatar

  Kate Kalmykov

  Immigration Attorney
  Beantwoord op

  Het EB-5 programma vereis dat de tegoeden van de investeerder “in gevaar” zijn. Dit betekent dat als akkoord wordt gegaan met de EB-5 petitie, de regionale centra niet in staat zijn een tegenprestatie naar anleiding van de investering te garanderen. Investeerders wier voorwaardelijke verwijderingsaanvragen zijn goedgekeurd kunnen de investering verlaten bij goeddunken van de Algemene Partner of het leidende lid en kunnen alleen verwachten de reële marktwaarde van hun geïnvesteerde contacten terug te verdienen.

  Het EB-5 programma stelt regionale centra of individuele EB-5 bedrijven niet verplicht een bepaalde tegenprestatie voor de investering aan te bieden. Hoewel de EB-5 investeringsfondsen risivovol moeten blijven om aan de reglementaire criteria te voldoen bieden sommige regionale centra investeerders een rente op hun investering. Deze rentes zijn normaal gesproken te vinden in de Documenten over het Aanbieden van Waardepapieren van een project van een regionaal centrum.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.