+1-800-997-1228
qa

Kan ik mijn gezin naar de Verenigde Staten meenemen als ik een EB-5 visum krijg?

Als ik deelneem aan het immigranten investeerders programma, kan ik dan mijn gezin meenemen? Of moeten ze allemaal het volledige bedrag investeren?

Antwoorden

  • Avatar

    Kate Kalmykov

    Immigration Attorney
    Beantwoord op

    Een goedgekeurd EB-5 immigrantenvisum voorziet een investeerder van de basis om voor een groene kaart of wettelijke permanente residentie van de Verenigde Staten in aanmerking te komen. De echtgenoot van de investeerder en kinderen onder de 21 jaar kunnen ook voor de groene kaart in aanmerking komen op basis van een goedgekeurde EB-5 petitie van de investeerder. U kunt dus uw echtgenoot en kinderen van 21 jaar of jonger met u meebrengen. U zult echter ofwel $500.000 ofwel $1 miljoen in het nieuwe handelsvennootschap moeten investeren om het EB-5 voordeel te ontvangen. Uw naasten worden zijn afhankelijk van uw goedgekeurde I-526 (EB-5) petitie.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.