+1-800-997-1228
qa

Moeten alle immigrantinvesteerders investeren door middel van EB-5 Regionale Centra?

Is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een EB-5 investeerdersvisum zonder te investeren via een Regionaal Centrum? Kan ik investeren in een bestaand bedrijf of in plaats daarvan mijn eigen bedrijf opzetten?

Antwoorden

  • Avatar

    Kate Kalmykov

    Immigration Attorney
    Beantwoord op

    Nee, EB-5 investeerders mogen alleen investeren in hun eigen of een bestaand bedrijf met een individuele EB-5 petitie. Om te investeren in een niet-regionaal centrum is het nodig dat investeerders tien voltijdsbanen creëren voor arbeiders uit de Verenigde Staten. Investeerders zijn echter niet verplicht om via een regionaal centrum te werken om voordeel te behalen uit het EB-5 programma. Zolang de investeerder kan aantonen dat ze zich dagelijks inzetten binnen een nieuw commercieel bedrijf en tien voltijdsbanen binnen de Verenigde Staten creëren zullen ze in staat zijn om een op EB-5 gebaseerde groene kaart te verkrijgen.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.