+1-800-997-1228
qa

Hoe kan ik er achter komen of een Regionaal Centrum zich binnen een Gericht Werkgelegenheidsgebied bevindt?

Ik overweeg het EB-5 programma. Ik heb gehoord dat men in bepaalde gebieden voor een lagere verplichte investering in aanmerking kan komen. Hoe kan ik er achter komen waar deze Gerichte Werkgelegenheidsgebieden zich bevinden? Hoe weet ik of een Regionaal Centrum zich binnen één van deze gebieden bevindt?

Antwoorden

 • Avatar

  Kate Kalmykov

  Immigration Attorney
  Beantwoord op

  Helaas is er geen centrale overheidsdatabase waarin deze informatie is opgeslagen. EB-5 aanvragers of organisaties die er achter willen komen of hun project zich binnen een Gerichte Werkgelegenheidslocatie bevindt hebben enkele opties om uit te kiezen:

  • Verkrijg een brief van de state waarin het project zich bevindt die u ervan verzekerd dat het zich binnen een Gericht Werkgelenheidsgebied bevindt.
  • Meld u aan voor USCIS om het gebied aan te wijzen als Gericht Werkgelegenheidsgebied
  • Verkrijg gegevens van het arbeidsdepartement van de staat of een economisch herontwikkelingsbureau waaruit het werkloosheidspercentage blijkt.

  Voor projecten die zich bevinden in een Gerichte Werkgelegenheidslocatie gebaseerd op een landelijk gebied kunt u informatie inwinnen bij het Bureau van Beheer en Begroting van het gebied als u zich buiten de grenslijn van iedere stad of dorp met een populatie van meer dan 20.000 bevindt afgaand op de tienjaarlijkse volkstelling.

  Regionale centra die zich bevinden in gerichte werkgelegenheidsgebieden moeten in staat zijn om toekomstige EB-5 aanvragers van informatie van een overheidsinstelling of USCIS te voorzien om hun status als Gericht Werkgelegenheidsgebied te bewijzen. De meeste regionale centra bevinden zich tegenwoordig in Gerichte Werkgelenheidsgebieden.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.