+1-800-997-1228
VISUMINFORMATIE

I-924 Verzoekschrift

I-924 Verzoekschrift Samenvatting

Form I-924

 • Aangevraagd door een Amerikaans bedrijf dat een EB-5 Regionaal Centrum wil worden
 • Aangevraagd door een immigratieadvocaat met behulp van andere experts
 • Vergoeding van $6,230
 • Goedkeuring duurt meestal tussen de 4 en 12 maanden, of langer
 • Link naar het verzoekschrift op de USCIS website

Wat is het I-924 verzoekschrift?

Het I-924 verzoekschrift voor Regionale Centra in het Immigrant Investor Pilot Programma moet worden ingediend bij de USCIS-dienst en deze moet goedgekeurd worden zodat het Regionale Centrum dan op een wettelijke manier kan functioneren. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, wordt het Regionale Centrum benoemd en het EB-5 Regionale Centrum< kan dan beginnen met het ontvangen van buitenlandse kapitaalinvesteringen voor de EB-5-projecten.

Het I-924 verzoekschrift kan ook worden ingediend door bestaande Regionale Centra die de oorspronkelijke benoeming willen wijzigen of die opzoek zijn naar een nieuwe pre-goedkeuring voor een project. Dergelijke wijzigingen omvatten wijzigingen in het Geografisch Gebied van het Regionale Centrum, de organisatorische structuur, of de bedrijfsplannen van het investeringsproject / NAICS-code benamingen. De benoeming van een Regionaal Centrum kan worden nagestreefd door een partnerschap, overheidsagentschap, of door elke andere bestaande zakelijke entiteit binnen de Verenigde Staten. Gedeeltelijk dankzij een hoger aantal investeringsaanvragers in het EB-5-programma, is het aantal I-924 aanvragen voor Regionale Centra toegenomen in de afgelopen jaren.

Regionale Centra Aanvragen, goedkeuringen en weigeringen

I-924

Gegevens uit USCIS Waarneming en Analysesystemen en het California Service Center

I-924 Vereisten

Er zijn vele bewijsstukken die ingediend moeten worden samen met het I-924 verzoekschrift. De vereiste bewijsstukken variëren afhankelijk van het specifieke EB-5 project maar over omvatten over het algemeen:

 • Vereiste: Het Regionale Centrum moet gericht zijn op een bepaalde geografische locatie

  • Bewijs: Gedetailleerde kaart van de locatie van het voorgestelde Regionale Centrum
 • Vereiste: Het regionale centrum moet bewijzen dat er 10 voltijdse banen zullen worden gecreëerd door elk van haar EB-5 beleggers

  • Bewijs: Het economisch jaarverslag, bedrijfsplan, financiële projecties / pro forma’s met demonstratie hoe het geld zal worden besteed, SEC / aanbieden van documenten met inbegrip van private plaatsing memorandum, Abonnementsovereenkomst, investeringsonderzoek vragenlijsten / geaccrediteerde investeerder vragenlijsten, LP of LLC-overeenkomst voor de EB-5 investeringsconstructie
 • Vereiste: beschrijving van de promotionele activiteiten van het voorgestelde Regionale Centrum

  • Bewijs: Gedetailleerde beschrijving van de huidige, verleden en toekomstige promotionele activiteiten; budgetten voor promotionele activiteiten ; bewijs van fondsen die zijn toegewezen aan promotionele activiteiten, marketing en operationeel plan van hoe het regionale centrum er voor zal zorgen dat investeerders worden aangetrokken; beschrijving van hoe het regionale centrum ervoor zal zorgen dat alle investeringen afkomstig zijn uit legale bronnen
 • Vereisten: Bewijs dat het Regionale Centrum voldoet aan alle EB-5 voorschriften

  • Bewijs: Documentatie van de bedrijfsstructuur van zowel het Regionale Centrum en de nieuwe commerciële ondernemingen die zullen verbonden worden met het Regionale Centrum, dit kan uittreksels bevatten van bedrijfsoprichtingen, concepten van investeringsovereenkomsten, de overeenkomst voor een geblokkeerde rekening, offerte van investering; contracten, overeenkomsten of memoranda gemaakt met organisaties die aan de activiteiten deelnemen namens het Regionale Centrum

Het indienen van het I-924 verzoekschrift

Het I-924 verzoekschrift wordt meestal geplaatst door immigratieadvocaten, met de hulp van bedrijfs- en effectenadvocaten, economen, boekhouders en bedrijfsplanschrijvers. U mag onze gidsen raadplegen met de EB-5 professionals mappen om deze professionals rechtstreeks te contacteren.

De indieningsvergoeding voor het I-924 verzoekschrift bedraagt 6.230 dollar. De aanvraag moet ingediend worden bij het USCIS California Service Center. De verwerkingstijd voor de aanvraag van het I-924 verzoekschrift duurt meestal tussen de 4 en 10 maanden, hoewel het ook langer kan duren. De USCIS-dienst vraagt soms aanvullende informatie van de I-924 aanvrager. Het Regionale Centrum moet ook een aanvullend verzoekschrift I-924A indienen voor elk boekjaar na de eerste goedkeuring. Het I-924 verzoekschrift bewijst dat het Regionale Centrum alle EB-5 programma vereisten heeft gevolgd en nog altijd in aanmerking komt tot benoeming als Regionaal Centrum.

Voeg uw commentaar toe

Gebruik een Facebook rekening om een commentaar, onderwerp naar van Facebook toe te voegen de Termijnen van Dienst En Privacy Beleid. Uw Facebook naam, Foto & Andere persoonlijke informatie u maakt publiek op Facebook zal met uw commentaar verschijnen.